Get Adobe Flash player
Főoldal Magunkról

Egyesület

Egyesület vezetői

Kanazirev Iván elnök
Domokos Éva szakosztályvezető, kosárlabdaedző és úszóedző

 

 

 

Kérjük támogassa adója 1%-ával a KKS-t!

Kedves Szülők és Szurkoló Közönség!

CsapatA Keresztúri Központi Sportsuli Diáksport Egyesület non-profit szervezeti megalakulása óta folyamatosan arra törekszik, hogy kosárlabdázni vágyó diákokkal a sportágat megszerettesse és szakszerű képzéséhez lehetőséget nyújtson. A 2007-es évtől kezdve egyesületünknek lehetősége van a személyi jövedelemadó 1%-nak elfogadására.

Kérjük, ha tehetik, támogassák adójuk 1 %-val a sportolni vágyó ifjúságot. Szervezetünk azon dolgozik, hogy diákjainknak minél több lehetőséget nyújthasson hazai, illetve nemzetközi versenytornákon, bajnokságokon, edzéseken és táborokon való részvételhez.

 

Ha támogatni kívánja munkánkat, ehhez az adóbevallási csomagban kapott nyilatkozatot az alábbiak szerint kell kitölteni:
RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ EGY SZÁZALÉKÁRÓL
 

A kedvezményezett adószáma: 18114012-1-42
A kedvezményezett neve: Keresztúri Központi Sportsuli Diáksport Egyesület 

Bővebben...

 

Magunkról

A Keresztúri Diáksport Egyesület kosárlabda szakosztálya 2001 óta foglalkozik utánpótlás neveléssel Budapest XVII. kerületében. Az egyesület a 7-20 éves korosztály számára ad lehetőséget a kosárlabda sportot, illetve a későbbiekben válogatott játékosként tovább folytatni kívánó diákoknak. A kosárlabda sportág nem csak fizikai, hanem erkölcsi támasza a gyerekeknek! A tiszta, sportszerű csapatjáték jellemerősítő, mely a testi erőnlét fejlesztése mellett ugyancsak kiemelt célja az egyesületnek. Az utánpótlás mellett kiemelkedő feladatnak tekinti az egyesület a már bizonyítottan jó eredményeket felmutató fiatalok továbblépését, hogy hazai és külföldi versenyeken mérhessék fel erejüket és tudásukat.

Az egyesület kiemelkedő eredményeiről és a sportágban kivívott szakmai elismerésekről folyamatosan jelennek meg újságcikkek. Az utóbbi évek sikertörténetei közül említenénk a 2007. évi Budapest Bajnoki Gálán (Serdülő korcsoportban) elért I. helyezést, illetve a junior korcsoportban elért III. helyezést. Nemzetközi versenyeken a 2007. évi Szlovákia Tornán II. helyezést, a 2006. évi Wien Basketball Tornán I. helyezést értek el az egyesület sportolói. Amire mindannyian büszkék lehetünk, hogy ismét sikerült Bécsben, az Európa legnagyobb tornáján 2008-ban - ahol 5000 kosárlabdázó vesz részt - a 16 éves korosztályban elhozni az aranyérmet. A sportegyesület tagjainak száma évről évre gyarapszik, jelenleg több mint 200 sportot szerető fiatal edz a szervezet keretei között. 

 

Edzők

Feltöltés alatt...